Calendula Kártya: közös munkánk újabb sikere

File 2017. 10. 24. 18 24 39h

Calendula Kártya: közös munkánk újabb sikere

Dél-Békésnek is lesz térségi kártyája, mellyel kézzelfogható, személyre szabott megtakarításokat érhetnek majd el az itt élők, és ingyenes lehetőségekkel segítjük a vállalkozókat, kereskedőket. A koncepciót elfogadtuk a „Calendula Szövetség” közgyűlésén.

Az ország egyik legjobb vásárlói kártyáját tervezzük bevezetni Dél-Békésben. Rengeteg kedvezményt és ingyenes lehetőséget biztosít majd a térségi kártya, melynek részletes koncepcióját a Dél-Békés Jövőjéért Szövetség orosházi közgyűlésén ismerhettük meg.

A felhasználóknak és a vállalkozóknak egyaránt előnyt jelent majd a Calendula Kártya, melyhez díjmentesen juthatnak hozzá a dél-békésiek. A felhasználók a kedvezmények mellett szolgáltatásokat vehetnek igénybe, csatlakozhatnak rendkívüli akciókhoz, de a terveink szerint lehetőség lesz a kártyával csekket befizetni, vagy telefont feltölteni, míg a helyi vállalkozások, szolgáltatók ingyenes kártyaelfogadó terminálhoz, egyedi marketinghez és magasabb egyéb bevételhez juthatnak minden egyes tranzakció után.

A „Calendula Szövetséggel” megalakulása óta számtalan eredményt értünk el. Talán a legnagyobb sikerek közé sorolnám a térségünk intézményei felújítására lehatárolt és elnyert milliárdokat, vagy a helyben előállított alapanyagok feldolgozásánál a hozzáadott érték növelésére irányuló munkánkat, melyben stratégiai partnerünk a térségünket székhelyéül választó, tudományos bázist biztosító Kodolányi főiskola. A Calendula Kártya a polgármesterekből, intézményvezetőkből, és szakemberekből álló szövetségünk újabb kézzelfogható sikere lesz. Hosszú ideje dolgozunk a koncepción, ezúton is köszönet a tagoknak és annak a több mint 200 szakembernek, akik ebben a célunkban is önkéntesen segítették a munkánkat.

Az orosházi közgyűlésen egyhangú szavazással elfogadtuk a Calendula Kártya koncepcióját, a program keretében térségi szinten húszezer kártya kibocsátását tervezzük.